Byggentreprenörer

Vi utför allt från traditionella utförandeentreprenader till stora komplexa totalentreprenadprojekt i samverkan (partnering) i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Oavsett vad du behöver hjälp med eller vem du är som kund så ligger vårt fokus på att utföra våra tjänster med hög kvalitet och på nöjda och återkommande kunder.

Vårt erbjudande till våra kunder inom bostad / fastighet, energi, handel, hotell, idrott, industri, infrastruktur, kontor, kultur, restaurang, skola och vård omfattar elinstallation, vitvaror till bygg & fastighet samt service & underhåll.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER

Samverkan / Partnering

Vi har lång erfarenhet från olika typer av projekt i samverkan (partnering), både som utförandeentreprenad och totalentreprenad, och vi tror att denna typ av arbetssätt i många fall är det bästa sättet för att i tid uppnå färdigställda projekt, med hög kvalitet och till rätt pris.

Genom att tillsammans med våra kunder utnyttja våra samlade erfarenheter på bästa sätt, kan vi erbjuda ett arbetssätt och en redovisningsform som i slutändan leder till nöjdare kunder.

Våra referenser