Entreprenad

Vi utför allt från mindre utförandeentreprenader till stora komplexa totalentreprenadprojekt i samverkan (partnering) i Uppsala, Stockholm och Mälardalen.

Oavsett vad du behöver hjälp med eller vem du är som kund (byggentreprenör, fastighetsägare eller offentlig sektor) så ligger vårt fokus på att utföra våra tjänster med hög kvalitet och på nöjda och återkommande kunder.

Vårt erbjudande till våra kunder inom bostad / fastighet, energi, handel, hotell, idrott, industri, infrastruktur, kontor, kultur, restaurang, skola och vård omfattar installation av el, kraft, belysning, nätverk, säkerhet, laddboxar för elbilsladdning, solcellsanläggningar, vitvaror och värmepumpar samt service & underhåll.

 

Erfarenhet skapar trygghet

Vi har lång erfarenhet från olika typer av projekt (utförandeentreprenader och totalentreprenader) i både samverkan / partnering och till fast pris. Genom att tillsammans utnyttja vår samlade erfarenhet på bästa sätt, kan vi erbjuda det arbetssätt och den redovisningsform som passar bäst för beställaren och som i slutändan leder till en nöjd och återkommande kund.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER