Elbilsladdning

Elbilar och laddhybrider är en del av framtiden

Eldrivna fordon blir en allt vanligare syn på svenska vägar i takt med att de stora biltillverkarna släpper nya modeller. Politiska beslut som gynnar elbilsägande bidrar också till ökat intresse för att skaffa mer miljöanpassade fordon.

Vi erbjuder installation och montage av laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor. Vi arbetar med marknadsledande leverantörer (Chargestorm, DEFA, EFUEL, GARO, m.fl.) och oavsett vilket varumärke ni väljer så ser vi till att projektet flyter på från start till mål. Vi hjälper dig att identifiera ditt laddningsbehov och föreslår sedan den lösning som är bäst lämpad för ändamålet.

Våra behöriga elektriker säkerställer att laddningen av din elbil eller laddhybrid sker utan risk för överbelastning av ditt befintliga elnät.

Hos oss på Sallén får du en kontaktperson genom hela affären, egna behöriga elektriker, snabba leveranser och bästa totalpris.

Vi samarbetar bland andra med

Våra referenser

Kontaktpersoner