Laddstolpar till brf och företag

Intresserad av att installera laddstationer för fasta hyresgäster eller tillfälliga besökare vid din bostadsrättsförening (brf) eller företag? Vi har lösningen!

Försäljningen av elbilar och laddhybrider ökar för varje år i Sverige och att erbjudas möjligheten att ladda bilen hemma där vi parkerar en längre tid blir allt viktigare för elbilsägaren. Bostadsrättsföreningar som erbjuder laddplatser för elbilsladdning kommer därför att bli mer attraktiva i valet av bostad i framtiden.


Finns det investeringsstöd att söka för installation av laddplatser till vår förening eller företag?

Ja, just nu är det extra förmånligt att investera i laddstationer för elbilsladdning då ni kan söka bidrag på upp till 50% av investeringskostnaderna. Läs mer om Naturvårdsverkets Ladda bilen-bidrag!


Vi är även intresserade av debiteringstjänster för en rättvis fördelning av kostnader, hjälper ni till med det?

Ja, vi hjälper er med allt från installation till uppsättning av lämpligt system för debitering av förbrukad el i samband med elbilsladdning. Läs mer om debiteringstjänster till brf och företag!


Hos oss på Sallén får du en kontaktperson genom hela affären, egna behöriga elektriker, snabba leveranser och bästa totalpris.

 

Zaptec Pro
Zappi V2
Zappi V2 med kabel
Charge Amps Aura
Charge Amps Aura 4G

Alla priser är inklusive moms.