Jobba hos oss

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och lojala medarbetare. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbudvarierat utbud i en expansiv region med ljus konjunkturutveckling när det gäller installation av el, belysning, kraft, automation, tele, nätverk och telekommunikation.

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom samma företag. Inom våra affärsområden, Entreprenad, Kraft & Automation och Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. Hos oss arbetar allt från elektriker, tekniker, ledande montörer och kalkylatorer till administratörer, säljare, projektledare och produktionschefer. 

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig!

Välkommen med din ansökan!

Vår värdegrund

Respekt

Vi visar respekt för varandra och behandlar alla lika. Vi är öppna för varandras åsikter och vi håller vad vi lovar.

Kvalitet

Vi utför vårt arbete med hög kvalitet och känner stolthet för det vi levererar. Vi strävar efter ständig förbättring.

Ansvar

Vi tar ansvar för vårt arbete, vår prestation och vårt resultat. Vi är engagerade, oavsett uppgift.

Tillsammans

Vi når bättre resultat genom samarbete och öppen dialog. Tillsammans skapar vi långsiktighet och trygghet - idag och imorgon.