Jobba hos oss

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och lojala medarbetare. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbudvarierat utbud i en expansiv region med ljus konjunkturutveckling när det gäller installation av el, belysning, kraft, automation, tele, nätverk och telekommunikation.

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom samma företag. Med våra fyra affärsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Telecom och Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. Hos oss arbetar allt från elektriker, tekniker, ledande montörer och kalkylatorer till administratörer, säljare, projektledare och produktionschefer. 

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig!

Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

KMA-samordnare

Sallén Elektriska söker en KMA-samordnare med ett stort intresse för processer, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en spännande roll i en platt organisation där du får möjlighet att vara med och påverka.

Som KMA-samordnare hos oss kommer du ha den övergripande kontrollen gällande organisationens KMA-arbete. Vi står inför ett arbete där vi ska utveckla en ny digital plattform för KMA och du kommer ha stor frihet att driva den processen.

> SÖK DETTA JOBB