Om oss

Sallén Elektriska AB startades 1950 och vi är idag 280 medarbetare, varav ca 220 elektriker / tekniker, med en omsättning på 520 miljoner kronor. Vårt huvudkontor är beläget i Uppsala och sedan ett antal år tillbaka finns vi även lokalt representerade i Stockholm via vårt filialkontor i Solna. Vi erbjuder våra kunder elinstallationer i Uppsala, Stockholm och Mälardalen, allt från mindre installationer till större entreprenadprojekt. Genom lång erfarenhet och gedigen kompetens vet vi vad som krävs för ett lyckat arbete, oavsett uppdrag.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande till våra kunder och oavsett vad du behöver hjälp med ligger vårt fokus på långsiktighet, kvalitet och trygghet - vilket det gjort ända sedan starten 1950. Utvecklingen av nya tekniker går allt fortare och kravspecifikationer från beställare blir alltmer invecklade, vilket kan innebära svårigheter för de aktörer som inte tänker framåt men även möjligheter för de som ligger i framkant - det gör vi och det tänker vi fortsätta att göra.

Välkommen till Sallén Elektriska - din lokala elinstallatör sedan 1950

Vår värdegrund

Ansvar

Vi tar ansvar för vårt arbete, vår prestation och vårt resultat. Vi är engagerade, oavsett uppgift.

Kvalitet

Vi utför vårt arbete med hög kvalitet och känner stolthet för det vi levererar. Vi strävar efter ständig förbättring.

Respekt

Vi visar respekt för varandra och behandlar alla lika. Vi är öppna för varandras åsikter och vi håller vad vi lovar.

Tillsammans

Vi når bättre resultat genom samarbete och öppen dialog. Tillsammans skapar vi långsiktighet och trygghet - idag och imorgon.