Elinstallation

Våra elektriker utför elinstallationer åt våra kunder i Uppsala, Stockholm och övriga Mälardalen, allt från mindre uppdrag hos privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar till större entreprenadprojekt åt byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor. Våra elektriker har en lång erfarenhet och gedigen kompetens och vi vet vad som krävs för ett lyckat arbete, oavsett uppdrag.


Vårt erbjudande åt byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor omfattar installationer inom allt från lågspänning till högspänning, kraftförsörjning (ställverk och centraler) och reservkraft (dieseldriven och UPS) samt byggström.

Ett urval av våra elinstallationstjänster 

 

Vad kostar en elektriker?

En elektriker kostar 487 kr per timme inkl ROT-avdrag (ord. 695 kr/tim). Lägsta debitering 1 timme. Genom våra ”Installerat & klart”-erbjudanden ser du tydligt vad kostnaden är för ett urval av våra elinstallationstjänster. En bilkostnad tillkommer på 470:- upp till 20 km (resa utöver 20 km debiteras med 50 kr/mil). Kostnad för eventuell åtgärd av brister i befintliga elinstallationer samt elcentral på grund av ej fackmannamässigt utförda installationer tillkommer. Alla priser är inklusive moms och ROT-avdrag.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert!

 

Vilka elinstallationer får man göra själv?

Du får utföra vissa enklare elinstallationer själv, men det är viktigt att vara medveten om att elarbeten kan vara farliga om de inte utförs korrekt. Exempel på arbeten du får göra själv inkluderar att byta ut en lampa, byta en säkring eller koppla in en apparat i ett befintligt uttag. Du får också byta strömbrytare och uttag, men endast om de redan är installerade och du inte behöver göra några ändringar i den fasta installationen. För mer komplexa arbeten, som att dra nya kablar, installera nya uttag eller byta huvudsäkring, bör du anlita en certifierad elektriker. Detta är inte bara för din egen säkerhet, utan också för att försäkringsbolag ofta kräver att elarbeten utförs av en professionell elektriker.

 

Varför ska du använda Sallén Elektriska som din elinstallatör?

Sedan 1950 har Sallén varit en pålitlig partner inom elinstallation för både privatpersoner och företag i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Vår långa historia vittnar om vår kompetens, från små uppdrag till stora entreprenadprojekt för diverse aktörer. Kika gärna på några av våra tidigare projekt i vårt referensbibliotek.

Vårt team består av auktoriserade elektriker med gedigen erfarenhet och expertis. Vi förstår vikten av kvalitet, trygghet och långsiktighet i varje projekt vi tar oss an. Som en del av Uppsalas samhälle känner vi också ett ansvar att ge tillbaka. Därför stödjer vi aktivt lokala initiativ och organisationer. När du väljer Sallén, väljer du inte bara en professionell elinstallatör, utan också en partner som bryr sig om vår gemensamma framtid.

Kontakta oss så berättar vi mer