Installation av jordfelsbrytare

Ovan prisexempel gäller jordfelsbrytare (E2163318) från Garo vid installation och inkoppling till befintlig elcentral - INSTALLERAT & KLART!*.

 

Vad är en jordfelsbrytare?

En jordfelsbrytare är en viktig komponent i ett modernt elsystem. Den skyddar mot potentiella elolyckor genom att snabbt bryta strömmen inom millisekunder om den upptäcker ett jordfel.

 

Jordfelsbrytare installation

När det kommer till installation av jordfelsbrytare är det viktigt att anlita en behörig elektriker. Installationen kan vara komplex och kräver kunskap om elsystemet. Elektrikern kommer att se till att jordfelsbrytaren är korrekt ansluten och fungerar som den ska. Felaktig inkoppling kan leda till att jordfelsbrytaren inte ger det skydd den är avsedd för.

 

Elcentral med jordfelsbrytare

Många moderna elcentraler kommer nu med inbyggda jordfelsbrytare. Detta ger ett extra lager av skydd för hela hemmet. Om du överväger att uppgradera din elcentral, kan det vara värt att överväga en elcentral med jordfelsbrytare för ökad säkerhet.


*I installerat & klart ingår jordfelsbrytare samt installation och inkoppling av jordfelsbrytare till befintlig elcentral. En bilkostnad tillkommer på 470:- upp till 20 km (resa utöver 20 km debiteras med 50 kr/mil). Kostnad för eventuell åtgärd av brister i befintliga elinstallationer samt elcentral på grund av ej fackmannamässigt utförda installationer tillkommer. Alla priser är inklusive moms och ROT-avdrag.