Säkerhet

Smarta och trygga säkerhetslösningar

Våra elektriker / tekniker utför installation av säkerhetssystem åt våra kunder i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Allt från mindre installationer hos privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar till större uppdrag åt byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor.

Vårt erbjudande inom säkerhet omfattar installation av passagesystem, inbrottslarm, kameraövervakning (CCTV), brandlarm, porttelefon och nödbelysning.

Passagesystem för brf och företag

Sallén Elektriska, med verksamhet i Uppsala, Stockholm och Mälardalen, är experter på installation av passersystem. En modern och effektiv lösning för att säkerställa trygghet och bekvämlighet i fastigheter och arbetsplatser.

Passersystem är inte bara en smart lösning för att styra åtkomst till olika utrymmen, utan även en kostnadseffektiv metod för att hantera säkerheten. I stället för traditionella nycklar, erbjuder dessa system elektroniska nyckelbrickor, passerkort eller koder, vilket eliminerar problemet med borttappade nycklar. Om en bricka försvinner, kan den enkelt spärras, vilket ökar säkerheten avsevärt.

För bostadsrättsföreningar erbjuder vi skräddarsydda lösningar som kan integreras med porttelefoner, digitala informationstavlor och tvättstugebokningssystem. Detta skapar en smidig och trygg miljö för de boende. För företag kan våra passersystem anpassas för att styra och kontrollera åtkomst baserat på individens roll, vilket är särskilt användbart vid uthyrning av lokaler eller vid speciella evenemang.

Våra passersystem kan även integreras med andra säkerhetsfunktioner som inbrottslarm, brandlarm och kamerabevakning. Detta ger en heltäckande säkerhetslösning som är både effektiv och kostnadseffektiv. Så oavsett om du representerar en bostadsrättsförening, ett företag eller en annan organisation, kan Sallén Elektriska erbjuda en passersystemslösning som passar just dina behov.

 

Kameraövervakning för företag och privatpersoner      

Kameraövervakning är mer än bara kameror; det är en helhetslösning för att skydda din verksamhet, dina tillgångar och dina ägodelar. Oavsett om du vill övervaka en kontorsbyggnad, en bostad eller stora industriområden, har vi den expertis och teknik som krävs. Med våra system kan du hålla ett öga på din verksamhet dygnet runt och vara säker på att inget undgår din uppmärksamhet.

En av de största fördelarna med kameraövervakning är dess avskräckande effekt. Potentiella brottslingar tänker två gånger innan de agerar om de vet att de övervakas. Men om olyckan skulle vara framme, kan inspelat material vara ovärderligt som bevis. Dessutom kan våra system enkelt integreras med andra säkerhetslösningar, som larm och passersystem, för att skapa en heltäckande säkerhetslösning.

För bostadsägare erbjuder vi övervakningssystem perfekta för villor, lägenheter och sommarstugor. Med våra lösningar kan du känna dig trygg, oavsett om du är hemma eller borta. Och för företag, oavsett storlek, erbjuder vi lösningar som kan skräddarsys för att passa just dina behov, från enstaka kameror till komplexa övervakningssystem som täcker stora områden.

Vi på Sallén Elektriska arbetar med marknadsledande leverantörer vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet. Från planering och installation till service och support, kan du lita på att vi är med dig varje steg på vägen. Så om du vill öka tryggheten i ditt hem eller på din arbetsplats, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en säkrare miljö.

 

Inbrotts- och brandlarm

Ett effektivt brandlarm och utrymningslarm är inte bara en prioritet i hemmet, utan även i företagsmiljöer. Sallén Elektriska förstår att varje företagslokal har unika behov och krav. I miljöer där människor ständigt rör sig, är det av yttersta vikt att ha ett pålitligt larmsystem. Oavsett om det är en affärslokal eller ett kontor, är det avgörande att veta att alla kan evakueras säkert vid en nödsituation.

Vi förstår att varje inbrott inte bara innebär materiella förluster, utan också en förlust av trygghet. Därför arbetar vårt team med att skräddarsy varje larmsystem för att passa dina unika behov, så att du kan känna dig trygg igen. Oavsett om det är rörelsedetektorer, kameror eller enkla dörr- och fönsterlarm, har Sallén Elektriska den expertis och erfarenhet som krävs för att ge dig bästa möjliga skydd.

Kontakta oss så berättar vi mer