Vitvaror för hemmet

Vi har ett brett urval av driftsäkra, ekonomiska och miljövänliga vitvaror för hemmet.

Oavsett om det gäller en nyproduktion av flera fastigheter, ett enskilt kök eller utbyte av enstaka produkter hjälper vi er från rådgivning till färdig installation av vitvaror för matlagning (spis, inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, fläktkåpa), rengöring (diskmaskin) och förvaring (kylskåp, frysskåp, frysbox). Våra installatörer och servicetekniker ser till att allt går smidigt från start till mål.

 

Byt ut dina gamla vitvaror och spara el

Vitvaror påverkar miljön när de används, genom det vatten och den el som de förbrukar. Därför kan det vara bättre för både miljön och för din plånbok att byta ut dina gamla vitvaror mot nyare och mer energisnåla alternativ - även om din kyl, frys, diskmaskin eller tvättmaskin inte har gått sönder. Det kan ofta löna sig att välja en lite dyrare produkt med en bättre energiklass.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan sänka dina energikostnader i hemmet!

Vi samarbetar med

Vitvaror till bygg & fastighet

Är du byggentreprenör eller fastighetsägare? Låt oss hjälpa er med marknadens bästa villkor från Sveriges största vitvaruleverantör!

Vi hjälper våra kunder inom bygg & fastighet med vitvaror till både stora nybyggen och små ROT-jobb i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Oavsett om det gäller 2 lägenheter eller 1000 lägenheter ser vi till att du får hjälp av våra professionella säljare och installatörer - och självklart snabba leveranser.

Vi har ett brett urval av driftsäkra, ekonomiska och miljövänliga fastighetsmaskiner för både storkök, fastighetstvättstuga och vitvaror för hemmet. Våra installatörer och servicetekniker ser till att allt går smidigt – från första dagen och framåt. Boka ett möte med oss på Sallén Elektriska så får du garanterat rätt pris på dina produkter direkt, vår erfarenhet säger oss att det alltid blir bättre affär för bägge parter!

Välkommen med din förfrågan!

 

Kontakta oss så berättar vi mer