Zaptec Go laddbox

Zaptec Go - en av marknadens minsta laddboxar för laddning av din elbil eller laddhybrid. Finns i färgerna Asphalt Black, Cloud White, Midnight Blue, Moss Green, Rock Grey och Wood Brown. Priset gäller standardinstallation* med 50% skattereduktion "Grön teknik".

Den kraftfulla laddaren är anpassad för villa- och husmarknaden och är en av världens minsta och säkraste 22kW-laddare. Lika smart på insidan som den är enkel på utsidan. Med inbyggt 4G e-simkort är det enkelt att koppla upp laddstationen på internet. Kostnadsfritt 4G ingår vid köp av Zaptec Go. 

- Ladda upp till 22 kW, motsvarande en körsträcka på cirka 100 km efter bara en timmes laddning.

- Certifierad enligt högsta säkerhetsstandard.

- Med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg får du enkelt plats med Zaptec Go.

- WiFi eller 4G LTE-M, uppdaterar automatiskt till de senaste funktionerna och programversionerna. Kostnadsfri 4G-uppkoppling ingår.

- Funktionsbelyst uttag.

[Källa: Zaptec]


*Gäller endast privatpersoner. I installationen ingår Zaptec Go laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st håltagning i yttervägg samt på befintlig personskyddsautomat 16A (jordfelsbrytare) i elcentral/mätarskåp. En bilkostnad tillkommer på 470:- upp till 20 km (resa utöver 20 km debiteras med 50 kr/mil). Alla priser är inklusive moms.