Service och reparation av vitvaror

Har du ett fel på din vitvara (diskmaskin, kyl, frys, spis, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, m.m.) som är svårt att identifiera? En auktoriserad vitvarutekniker kommer hem till dig och hjälper dig att identifiera felet*.

Vi utför felsökning, reparation och service av vitvaror (vitvaror för hemmet, storkök och tvättstuga) åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

Är felet av enklare karaktär och går att avhjälpa direkt på plats med det material och verktyg som finns så gör teknikern detta. Om felet inte går att avhjälpa direkt återkommer vi med ett kostnadsförslag och bokar en tid för när felet kan åtgärdas. Våra samarbetspartners är Electrolux, Miele, Husqvarna, Bosch, Siemens, Cylinda, Asko eller Smeg.


*Tjänsten avser felsökning och reparation av vitvaror i Uppsala med omnejd. Kostnad: 425 kr per timme gäller inkl RUT-avdrag (ord. 850 kr/tim). Arbetskostnad för eventuell åtgärd och material debiteras separat. Alla priser är inklusive moms. Lägsta debitering 1 timme. En bilkostnad tillkommer på 470:- upp till 20 km (resa utöver 20 km debiteras med 50 kr/mil).