Belysning

Modern, energieffektiv och smart belysning i din fastighet

Alla typer av fastigheter innehåller många utrymmen som behöver bra, noga utvald och energieffektiv belysning. Vi har lång erfarenhet av olika belysningslösningar med smart belysningsstyrning (KNX, Plejd, etc.) både inomhus (kontorslokaler, offentliga utrymmen, vårdlokaler, skolor, bostadshus, trapphusbelysning, etc.) och utomhus (fasadbelysning, garagebelysning, parkbelysning, etc.). Vi arbetar med de bästa armaturerna på marknaden för just dessa ändamål.

Vårt erbjudande inom belysning omfattar installationer av armaturer, belysningsstyrning och byggbelysning.

Byt till LED och spara både el och pengar

Ett enkelt sätt att spara el och pengar är att byta ut gamla armaturer och lampor till LED. Om du byter ut dina vanliga glödlampor och lysrör mot LED kan du göra en energibesparing på upp till 80%. Även om LED-lampan är dyrare att köpa in så har den en betydligt längre livslängd (minst 10 000 timmar) än vad glödlampan eller lysröret har (ca 1000 timmar).

Kombinerar du bytet till LED med att installera smart belysningsstyrning så kan du göra ännu större besparingar samtidigt som du belyser ditt hem eller din fastighet där det behövs och när det behövs på ett smart sätt.

Vi på Sallén hjälper dig med allt från rådgivning till färdig installation. Läs mer om utfasningen av lysrör »

Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss så berättar vi mer