Felsökning och service av solceller

Har du ett fel på din solcellsanläggning som är svårt att identifiera eller önskar du en genomgång och service av din solcellsanläggning? En auktoriserad elinstallatör kommer hem till dig och hjälper dig att identifiera felet och/eller genomför en service*.

Är felet av enklare karaktär och går att avhjälpa direkt på plats med det material och verktyg som finns så gör elektrikern detta. Om felet inte går att avhjälpa direkt återkommer vi med ett kostnadsförslag och bokar en tid för när felet kan åtgärdas.

Även om solceller kräver förhållandevis lite underhåll så innebär inte det att de är helt underhållsfria. Din solcellsanläggning behöver ses över med jämna mellanrum för att säkerställa att dina solceller ska kunna producera optimalt. Underhåll din solcellsanläggning - det lönar sig!


*Tjänsten avser felsökning och service av solcellsanläggningar i Uppsala med omnejd. Kostnad: 487 kr per timme inkl ROT-avdrag (ord. 695 kr/tim). En bilkostnad tillkommer på 470 kr upp till 20 km (resa utöver 20 km debiteras med 50 kr/mil). Alla priser är inklusive moms. Lägsta debitering 1 timme. Kostnad för material/produkt tillkommer. Utförda timmar inkl material/produkt faktureras efter avslutat arbete.