Värmepumpar

Vi säljer, installerar, felsöker, reparerar och utför underhållsservice på berg- och jordvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft-luftvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och luftkonditionering / AC.

Installera en värmepump och sänk dina uppvärmningskostnader eller installera en luftkonditionering / AC alternativt en kylmodul till din bergvärmepump och kyl din bostad eller fastighet på ett effektivt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer!


Vi är ett auktoriserat serviceombud och installatör av Nibe och Bosch värmepumpar men utför även service av värmepumpar från Fujitsu, IVT och Kaisai.

Din lokala el- och energipartner

Vi på Sallén Elektriska har sedan länge sålt, installerat och utfört service på luft-luftvärmepumpar men tar nu steget till att bli en fullserviceleverantör av installation, felsökning, reparation och underhållsservice av olika typer av värmepumpar. Vi är återförsäljare och auktoriserat serviceombud av Bosch och Nibe värmepumpar samt utför även service av värmepumpar från Fujitsu och IVT.

Vi arbetar enbart med kvalitetsmärken vilket gör att vi har full koll på de senaste inom teknikutvecklingen. Vi hjälper dig med allt från rådgivning till färdig installation av din nya värmepump samt service och underhåll av din befintliga anläggning.

Bergvärmepumpar

Jordvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar

Luft-luftvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar

Luftkonditionering / AC

Kylmodul till din bergvärmepump [tillbehör NIBE S-serien]

 

Vi installerar nya, byter ut och utför underhållsservice av värmepumpar

En ny värmepump är utvecklad för att vara så effektiv som möjligt, till en så låg elförbrukning som möjligt. Teknikutvecklingen går fort och en äldre värmepump är inte lika effektiv som en ny. En värmepump är konstruerad för att hålla i många år och exakt livslängd beror på hur du sköter om din anläggning samt vilken typ av värmepump du har. Installerar du en ny värmepump kan du vara trygg med att den fungerar effektivt i många år framöver så länge den får regelbunden service och underhåll.

Är du osäker på om det är dags att byta ut din gamla värmepump mot en nyare mer effektiv värmepump?

Kontakta oss på Sallén så vägleder vi dig till rätt beslut!

Certifierad installatör

Certifieringen ger behörighet för kylarbeten som omfattas av F-gasförordningen och gällande EU-förordningar. Utfärdandet av personcertifikat inom detta område sker under ackreditering.

Medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen för alla aktörer inom kyl- och värmepumpbranschen och är branschföreningen för klimatet och framtiden.

Kontakta oss så berättar vi mer