Luft-luftvärmepump

Vill du sänka din uppvärmningskostnad och samtidigt få en bättre inomhusmiljö? Då är en luftvärmepump ett bra komplement till ditt befintliga värmesystem. Vi hjälper dig från rådgivning till färdig installation.

Vi erbjuder installation och montage av luftvärmepumpar åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och oavsett vilket varumärke ni väljer så ser vi till att projektet flyter på från start till mål.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!


*I installerat & klart ingår luft-luftvärmepump samt installation och inkoppling på befintlig förberedd el (jordad anslutning krävs). Montering på väggkonsol (max 1,5 meter från mark). Isolerade kopparrör upp till 5 meter. Kanaler i vit plast. En håltagning i normal vägg med träfasad / lättbetong. Resa max 30 km från Uppsala centrum (reskostnad utöver 30 km tillkommer). Kostnad för eventuell åtgärd av brister i befintliga elinstallationer samt elcentral på grund av ej fackmannamässigt utförda installationer tillkommer. Alla priser är inklusive moms och ROT-avdrag.