LUFT-VATTENVÄRMEPUMP

Att installera en luft-vattenvärmepump till ditt vattenburna värmesystem sänker effektivt dina uppvärmningskostnader.

En luft-vattenvärmepump lämpar sig bra i samma slags hus som passar för en berg-/jordvärmepump men den stora skillnaden är att det är billigare att investera i luft-vattenvärme än berg-/jordvärme. Det är även en smidigare installation där du inte behöver borra eller söka om tillstånd hos kommunen.

 

Nibe S2125-8

Intresserad av att beställa eller veta mer? Skicka in en installationsförfrågan genom att fylla i formuläret här nedan!


*Prisexemplet gäller vid byte av en befintlig luft-vattenvärmepump, inkl moms och ROT-avdrag inom Uppsalaområdet. I priset ingår nedmontering av den gamla luft-vattenvärmepumpen, installation av en ny NIBE S2125-8 (utomhusdel), installation av ny NIBE S320 (inomhusdel), erforderligt installationsmaterial, uppvärmd kondensvattenledning 1 m, håltagning för rör mellan inomhusdel och utomhusdel, uppstart och funktionskontroll, genomgång med kund av pannans funktioner, överlämnande av dokument samt bortforsling av gamla denpannan till miljöstation (gäller ej vedpanna).

Har du pool?

I så fall är en luft-vattenvärmepump ett perfekt komplement. Genom att utnyttja värmepumpen till poolvärme går det att värma poolen långt in på hösten och kalla sommardagar utan att det "kostar skjortan".

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!