Sallén Elektriska
din elektriker i Uppsala, Stockholm och Mälardalen

Sallén Elektriska AB är en elektrikerfirma som funnits i Uppsala, Stockholm och Mälardalen sedan 1950.

Vi erbjuder våra kunder allt från mindre elinstallationer till större entreprenadprojekt. Inget arbete är för stort eller smått för oss och våra elektriker. Idag är vi ca 260 medarbetare, varav ca 200 elektriker / tekniker. 

Vi utför installation av el, belysning, nätverk, säkerhet, laddboxar för elbilsladdning, solcellsanläggningar, värmepumpar och vitvaror samt service och underhåll av befintliga anläggningar.

 

Din elektriker sedan 1950

Våra behöriga elektriker utför allt från mindre installationer åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar till stora komplexa entreprenader i samverkan åt byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom offentlig sektor. Vårt erbjudande omfattar installation av el, belysning, nätverk, säkerhet, elbilsladdning, solceller, värmepumpar och vitvaror samt service & underhåll.

Med lång erfarenhet i branschen och hög kompetens vet vi vad som krävs för ett lyckat arbete, oavsett uppdrag. Vi på Sallén strävar efter att hela tiden utveckla vårt erbjudande till våra kunder. Oavsett vilken typ av elarbete du behöver hjälp med ligger vårt fokus på långsiktighet, kvalitet och trygghet.

  

Anlita elektriker online

Du kan smidigt och enkelt anlita någon av våra behöriga elektriker i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Där ser du bokningsbara elarbeten och tider. Du ser även priset direkt när du bokar - Boka din elektriker idag!

 

Vad kostar en elektriker?

En elektriker kostar 487 kr per timme inkl ROT-avdrag (ord. 695 kr/tim). Lägsta debitering 1 timme. Genom våra ”Installerat & klart”-erbjudanden ser du tydligt vad kostnaden är för ett urval av våra elinstallationstjänster. En bilkostnad tillkommer på 470:- upp till 20 km (resa utöver 20 km debiteras med 50 kr/mil). Kostnad för eventuell åtgärd av brister i befintliga elinstallationer samt elcentral på grund av ej fackmannamässigt utförda installationer tillkommer. Alla priser är inklusive moms och ROT-avdrag.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert!

 

Vilka elinstallationer får man göra själv?

Du får utföra vissa enklare elinstallationer själv, men det är viktigt att vara medveten om att elarbeten kan vara farliga om de inte utförs korrekt. Exempel på arbeten du får göra själv inkluderar att byta ut en lampa, byta en säkring eller koppla in en apparat i ett befintligt uttag. Du får också byta strömbrytare och uttag, men endast om de redan är installerade och du inte behöver göra några ändringar i den fasta installationen. För mer komplexa elinstallationer, som att dra nya kablar, installera nya uttag eller byta huvudsäkring, ska du alltid anlita en certifierad elektriker. Detta är inte bara för din egen säkerhet, utan också för att försäkringsbolag ofta kräver att elarbeten utförs av en professionell elektriker.

 

Varför ska du anlita en elektriker från Sallén Elektriska?

Sedan 1950 har Sallén varit en pålitlig partner inom elinstallation för både privatpersoner och företag i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Vår långa historia vittnar om vår kompetens, från små uppdrag till stora entreprenadprojekt för diverse aktörer. Kika gärna på några av våra tidigare projekt i vårt referensbibliotek.

Vårt team består av auktoriserade elektriker med gedigen erfarenhet och expertis. Vi förstår vikten av kvalitet, trygghet och långsiktighet i varje projekt vi tar oss an. Som en del av Uppsalas samhälle känner vi också ett ansvar att ge tillbaka. Därför stödjer vi aktivt lokala initiativ och organisationer. När du väljer Sallén, väljer du inte bara en professionell elinstallatör, utan också en partner som bryr sig om vår gemensamma framtid.