Bosch Climate Partner

Låt oss som Bosch Climate Partner sköta installation och underhållsservice av din vämepump.

Om du väljer att köpa en värmepump från Bosch ska du naturligtvis se till att du får den installerad av en auktoriserad installatör och Bosch Climate Partner. Vi hjälper dig med allt från behovsanalys, dimensionering och installation av din nya värmepump. Vi är utvalda av Bosch som Climate Partner och genomgår löpande omfattande utbildningar av deras sortiment.

Vi rekommenderar att du investerar i en service vartannat eller var tredje år för att säkerställa driften, men beroende på yttre omständigheter kan det ibland vara lämpligt att utföra oftare. Förutom tryggheten i att du vet att din pump alltid fungerar får du en effektivare pump och därmed lägre uppvärmningskostnader.

 

Allt för din trygghet!

En värmepump är tekniskt avancerad med en mängd olika komponenter som behöver samverka optimalt för att säkerställa en hög effektivitet. Under den kallare delen av året är det extra viktigt att din värmepump presterar på topp - varje dag! En service vartannat eller var tredje år räcker för att säkerställa optimal funktion, men beroende på yttre omständigheter kan det ibland vara lämpligt att utföra oftare. En underhållsservice kostar från 1.995 kr.

Boka din underhållsservice idag!