Vi växer och välkomnar värmepumpar till vårt kunderbjudande

Vi på Sallén Elektriska har sedan länge sålt, installerat och utfört service på luft-luftvärmepumpar men tar nu steget till att bli en fullserviceleverantör av installation, felsökning, reparation och underhållsservice av alla olika typer av värmepumpar.

Vi är återförsäljare och auktoriserat serviceombud av Nibe värmepumpar samt utför även service av värmepumpar från Bosch, Fujitsu och IVT.

Att fullskaligt börja marknadsföra, sälja, installera samt utföra service och reparation på alla typer av värmepumpar känns som ett naturligt steg för oss att ta då det går hand i hand med övriga energiprodukter som vi redan säljer, installerar och utför service på, säger Christopher Sallén, VD. Med ökade energikostnader och allt vad det innebär för människors privatekonomi är viljan att minska sin energianvändning och sänka sina kostnader stor.

Vårt erbjudande omfattar bergvärmepumpar, jordvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och luft-luftvärmepumpar.

 

Värmepumpar för en energisnål vardag

Tillsammans med solel och övriga energismarta produkter och lösningar som vi har i vår tjänsteportfölj tar vi nu sikte på att bli våra kunders naturliga val när det kommer till el- och energi.

Vår ambition att göra det enklare för våra kunder att ta kontroll över sin energianvändning i hemmet genom att samla allt under ett tak - "din lokala el- och energipartner", säger Henrik Karlsson, Kundansvarig Värmepumpar. På samma sätt som vi idag möjliggör för våra kunder att producera sin egen gröna el genom solenergi vill vi nu hjälpa våra kunder att byta till en mer effektiv och energisnål uppvärmning där de samtidigt kan göra ett mer hållbart val gällande sin energianvändning.

Kontakta oss så berättar vi mer